x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo București este oficial pe ultimul loc în Superligă. Dubla lui Baeten și golul lui Blănuță ajută pe U Craiova 1948 să câștige meciul cu Universitatea Cluj

Dinamo București este oficial pe ultimul loc în Superligă. Dubla lui Baeten și golul lui Blănuță ajută pe U Craiova 1948 să câștige meciul cu Universitatea Cluj

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2024   •   20:46
Dinamo București este oficial pe ultimul loc în Superligă. Dubla lui Baeten și golul lui Blănuță ajută pe U Craiova 1948 să câștige meciul cu Universitatea Cluj
Sursa foto: Dinamo București

Dinamo București este de sâmbătă pe ultimul loc în Superligă, după ce U Craiova 1948 a învins pe teren propriu pe Universitatea Cluj cu 3-2. Belgianul Baeten a marcat de două ori, iar Blănuță a reușit golul victoriei. Cu 22 de puncte, oltenii urcă pe locul 13, de pe ultima poziție.

Cu un joc favorabil al rezultatelor, craiovenii pot chiar păstra locul 13, dacă Poli Iași și FC Botoșani își pierd meciul din această etapă.

După două faze de poartă ale gazdelor la care a intervenit cu succes Gertmonas, oaspeții au deschis scorul în minutul 16, prin Silaghi, aflat la locul potrivit în fața careului craiovean, unde a profitat de o minge respinsă, marcând pentru 0-1.

Baeten a egalat după doar două minute, cu un șut bine plasat din afara careului cu care a stabilit scorul la pauză.

Același Baeten a majorat la 2-1 pentru gazde, la 10 minute după pauză, cu o lovitură de cap din centrul careului.

Minutul 74 a adus un nou gol egalizator, de data aceasta al „studenților” clujeni, Anselmo marcând cu un șut în diagonală, la colțul lung, fix lângă bara porții lui Gurău.

Replica oltenilor a fost imediată, Băluță înscriind golul victoriei din nou pste două minute, cu puțin noroc, după ce Silaghi l-a servit involuntar în fața porții.

Universitatea Cluj rămâne momentan pe locul 10, cu 29 de puncte, dar poate fi egalată la puncte în această etapă de Petrolul Ploiești, care joacă acasă cu FC Botoșani.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti U Craiova 1948